Log in

Vul hier uw gebruikersnaam in en uw wachtwoord
Wachtwoord vergeten? | Registreren
Specialized - Roubaix Pro Custom
Shuffle Bike

Specialized - Roubaix Pro Custom

Fiets van:: forcewheelz
Merk: Specialized
Type: Roubaix Pro Custom
Status: In gebruik
Sort: Weg
Gewicht: 7.1kg
Maat: 54
Crankstel: SRAM Red
Jaar: 2010
Beschrijving:
Heerlijke fiets, voelt erg strak aan, zeker na 10 jaar Alu gereden te hebben. Letterlijk alle onderdelen los gekocht en verzameld over een periode van ongeveer 14 maanden, om de fiets zo veel mogelijk naar smaak (en budget) te krijgen. Andere onderdelen: Bidonhouders: Blackburn Camber Carbon. Remkabels: Alligator. Snelsluiters: Token Titanium. Computer: Specialized Speedzone Elite. Uiteraard als wielbouwer zelf de wielen gebouwd. Spaken zijn witte CN Mac Aero 424's met alu interne nippels. Andere wielen die ik gebruik zijn Ambrosio Nemesis met Ambrosio Zenith naven (tube wielen) en H Plus Son TP-14 velgen met Dura Ace 7700 New Old Stock naven(clincher). Daarnaast komen er voor volgend seizoen een set Infinito R6C's, die ik zelf ga bouwen.
Pedalen: Look Keo 2 Max
Voorderailleur: SRAM Force
Achterderailleur: SRAM Force
Shifters: SRAM Force
Remmen: SRAM Force
Stuur: ZIPP Contour Carbon
Zadel Flite Gel (wordt Specialized Toupe)
Voorwiel: 4ZA Carbon
Achterwiel: 4ZA Carbon
Banden: Challenge Strada Tubes

Beoordeling:

Login om hem te beoordelen.

Geef Specialized - Roubaix Pro Custom een cijfer

Bike delen

Gerelateerde bikes

Producten op de bike

  Reageer zelf

  WIl je reageren log in of registeer.
 • ForceWheelz Gepost op: 14:36 31-12-2011

  Inderdaad.... zelf samenstellen is gewoon het mooist! Ook het bijhorende voorpret is lekker! Heb ook "spijt" dat ik dat met mijn huidige MTB neit heb gedaan. IS een super fiets hoor, een IDWorx SM, dus niks mis mee, maar de volgende keer stel ik ook de MTB allemaal zelf samen. De tubes bevallen prima tot nu toe. Niet veel gebruikt moet ik eerlijk bekennen, maar de km's die ik wel heb gemaakt waren super. Rolt erg lekker.

 • TomR Gepost op: 13:40 31-12-2011

  Mooi hoor, doe ik ook altijd. Zelf mijn fietsen samenstellen. Ik vind het zonde om een paar duizend euro uit te trekken voor confectie. Ook die witte spaken zijn zeer kek. Hoe bevalt het rijden met tubes?