Log in

Vul hier uw gebruikersnaam in en uw wachtwoord
Wachtwoord vergeten? | Registreren

Trendingbike in het nieuw!

Trendingbike

Waarde fietsliefhebbers,

Welkom op het compleet vernieuwde Trendingbike! De reacties op het concept waren dusdanig enthousiast, dat we besloten hebben te investeren in een compleet nieuwe site.   

Natuurlijk, ook deze site is nooit af. Maar het is in elk geval een héél stevig fundament. De eerste maanden waren roerig. In een besloten omgeving heeft een twintigtal testers het eerste concept uitgeprobeerd en met hun opmerkingen in de hand bouwden we de beta-versie. 

Om wat bekendheid te creëren organiseerden we daarna onder meer een pageview-actie, samen met BikeParts4u. Het bleek een succes, de bezoekcijfers schoten omhoog. Richting het einde van de actie bereikten we de 1.000 unieke bezoekers per dag. Op die desbetreffende zondag januari genereerden we bovendien bijna 2.200 pageviews. Niet gek voor een nieuw webprojectje! 

Om Trendingbike verder te brengen pitchten we het concept ook voor #DeDoordenkers, een groep van online creatieven uit Groningen. Met hun verbeterpunten onder de arm gingen we aan de slag. We spraken met gebruikers. Analyseerden de markt. Huurden vormgever Jesse in. Anderen bevestigden ons in het idee dat we met iets tofs bezig waren. Duizend-en-één andere fietssites, maar geen van hen stelt het materiaal écht centraal. 

Trendingbike als dé materiaalcommunity van het internet, daar geloofde het gerenommeerde maandblad Wieler Revue ook wel in. Apetrots zijn we op de samenwerking, want elke maand mogen wij een artikel verzorgen waarin onze gebruikers aan het woord komen over de laatste trends en technieken. Op 2 maart aanstaande volgt onze eerste publicatie!

Met nieuwe rubrieken hebben we mooie stappen gemaakt. Maar zoals we eerder schreven, we zijn er nog lang niet. Want onze ambities zijn groot. We willen een forum. We willen pinterest. We willen testresultaten. We willen reviews. We willen multimedia. 

Maar eigenlijk is dit allemaal irrelevant. Want centraal staat de vraag: wat willen jullie eigenlijk? 

We horen het graag!

Tom Rustebiel
Kevin de Vette
Oprichters Trendingbike.nl 

 

Afbeeldingen van de blog

Trendingbike

0 reacties

WIl je reageren log in of registeer.